Ik ben Suyen Degrieck 30 jaar jong en vol ambitie.

Samen met mijn 4 jarige dochtertje en lieve echtgenoot vormen wij een gezin van drie. Na het hebben van extra tijd en een liefde voor ondernemen, storte ik me op Tassels and Pompoms. Hier steek ik mijn hart en ziel in. Met af en toe wat hulp van mn echtgenoot om collecties te halen en van mn dochtertje om de collecties uit te pakken of versturen.

Mijn doel met Tassels and Pompoms is om elke vrouw de vertrouwens boost te geven die ze verdient! Een plek waar elke vrouw ongeacht figuur of gewicht het beste in zichzelf naar boven kan brengen. Want elke vrouw verdient het om zich goed te voelen in de kleren die ze draagt!

“Be the best you” is dan ook mijn motto!

Want hoe straal je als je je goed voelt in de outfit die je draagt!? Ik alleszins wel, het geeft me een goed gevoel en een boost aan zelfvertrouwen! Zo kan ik alles aan die op mn pad komt.

Speciaal voor jou selecteer ik de leukste stuks en stel zo de collecties samen. Naast vrolijk en vrouwelijk moeten de collecties vooral ook betaalbaar zijn! En dat is wat ik voorop stel, want als moeder of echtgenote is het vaak moeilijk om jezelf eens te verwennen. Bij Tassels and Pompoms maken we dit maar al te graag mogelijk!

Als troef hebben we de snelle, persoonlijke en klantvriendelijke service. Ik zal er dan ook alles aan doen om jou een positieve ervaring te bezorgen en jou bij vragen zo snel mogelijk te woord te staan. Hopelijk straal jij ook zo bij het dragen van de collecties van Tassels and Pompoms en bloei je open tot de prachtige dame die je al bent! Laat Tassels and Pompoms de ideale plek zijn voor jou favoriete fashion items!

Aarzel nooit om mij te contacteren via mail, telefoon of op social media, ik help je graag met al je vragen!

Liefs,

Suyen