Parfums

Liefste klanten,

hou jij ook van een heerlijk geurtje die je terug brengt naar lang vervlogen tijden? Een geur die je een goed gevoel geeft en je nog zekerder in je schoenen laat staan?

Past je favoriete geur momenteel niet in je budget als student, moeder, ondernemer of vind je het gewoon te duur uit principe? Geen probleem! Wij bieden hier de perfecte oplossing voor jou!

Met de parfums van Federico Mahora betaal je tussen de
€14.20 en €42.50 voor jouw favoriete parfum!


Ik krijg vaak de vraag of de parfums nu écht zijn, ABSOLUUT!

Google gerust en kom terecht bij andere grote retailers die dezelfde producten aanbieden!

De reden dat we deze FM parfums kunnen aanbieden tegen een vaste lage prijs, is omdat je:

niet betaalt voor de dure naam

niet betaalt voor het unieke flesje of de luxe verpakking van een groot merk

niet betaalt voor dure reclames met wereldberoemde sterren


Alle geuren van de grote merken komen uit dezelfde fabriek. Deze grote merken hebben namelijk een patent op de naam van de geur en de verpakking, MAAAAAR niet op de geur zelf!

FM neemt dezelfde geur maar geeft deze gewoon een nummer en een simpel en elegant flesje. Daarom dat deze ook veel goedkoper zijn, het draait immers toch om de geur en niet om waar de geur inzit!

Zo gaat het in de praktijk in zijn werk: de parfumeur van de producent ontwikkelt een geur en geeft deze een referentienummer. Een groot parfummerk komt op prospectie in de fabriek, zij zijn op zoek naar nieuwe geuren. Dit beroemde merk kiest deze geur en geeft het een eigen merknaam en maakt een mooi designer flesje inclusief dure verpakking. Et voila, je hebt een parfum van tussen de 60 en de 100 euro!

Dus wil jij jouw favoriete geur blijven kopen maar wil je niet zo veel uitgeven?

Kijk dan even verder, stop jouw geur in je winkelkar en geniet!

Deze producten worden op pre order gekocht. Dus zo gaat dat dan in zijn werk: Elke week op zondag stuur ik de bestelling door. Het duurt dan ongeveer 1 week voor jij jouw favoriete parfum goedkoper in huis hebt! Zalig toch?


Klik op de knop om de volledige geurlijst via email te ontvangen!