Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht? Is het de verkeerde maat, bevat het een productiefoutje of is er een andere reden waardoor je (een gedeelte van) je bestelling wilt ruilen of retourneren? Geen probleem! Binnen 14 dagen mag je het artikel ruilen of retourneren!

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! Download hier het Retourformulier en voeg het bij de producten die je terug wenst te sturen. De artikelen mogen teruggezonden worden naar het volgende adres:

Tassels and Pompoms
Lijnwaadstraat 6
8800 Roeselare
België

Uw retourzending moet bij mij geleverd zijn binnen 14 dagen (vanaf dat jij de bestelling hebt ontvangen). Na ontvangst van je retourzending betaal ik je het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op je bankrekening of, in het geval van een ruiling, zend ik het gewenste artikel toe (als het nog in stock is).

U mag de producten ook binnen 14 dagen na ontvangst terugbrengen op afspraak. Neem hiervoor dus eerst contact met ons op.

BESCHADIGDE OF FOUT GELEVERDE ITEMS

Is een artikel beschadigd of hebben we het verkeerde item geleverd? Stuur zo snel mogelijk een berichtje naar me met je naam, ordernummer en het artikel waarbij iets mis is gegaan. Ik zal meteen de voorraad checken om te kijken of ik het juiste artikel nog kan versturen. Mocht dit niet zo zijn mag je het ruilen tegen een ander artikel. Heb je liever een terugbetaling (indien het juiste artikel er niet meer is)? Ook geen probleem! Binnen 7 dagen betaal ik je het bedrag terug via overschrijving! De kosten voor de terugzending zijn uiteraard voor mijn rekening!

Mocht er iets toch niet helemaal duidelijk zijn of als ik ergens mee kan helpen laat het me dan zeker weten!