Verzendingskosten

Verzending is gratis in België op alle bestellingen boven de 75 euro. Onder de 75 euro betaal je voor verzending in België 5 euro.
Verzending is gratis in Nederland op alle bestellingen boven de 100 euro. Onder de 100 euro betaal je voor verzending in Nederland 8 euro.

Indien er niemand thuis is bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakje dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.

Indien je je pakket naar een ander land wilt laten versturen, neem dan contact met ons op om de verzendkosten te bespreken.

Afhaling

Je pakje afhalen bij Tassels and Pompoms is uiteraard gratis. Zodra je betaling en bestelling compleet is, nemen we contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je bestelling pas verzenden als we je betaling ontvangen hebben. Normaal gezien duurt het 2 tot 5 werkdagen voor je bestelling geleverd wordt. Als je betaalt via overschrijving, kan het iets langer duren omdat we wachten tot het bedrag op onze rekening staat.

Je ontvangt een mail wanneer je bestelling verstuurd wordt met daarin een link om jouw pakje te kunnen volgen. Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakje dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.